Het digitale vakbedrijf

Een meerjarenplanning opstellen

U bouwt aan een meerjarenplanning voor uw klanten en daarmee ook voor uw eigen bedrijf. In uw planning staan plannen voor verbeteringen, onderhoud en reparaties bij uw klanten. Zo ontstaat er een langdurige relatie met uw klanten.

Beheer uw bedrijf

U richt zelf uw bedrijfsprofiel in op Plannr. Werkzaamheden die u veel verkoopt kunt u in een dienst opstellen. Voor periodiek werk kunt u een schema samenstellen en uw eigen medewerkers toegang geven tot hun eigen Plannr platform.

Het draait om het plan

Nadat u uw klanten heeft toegevoegd, kunt u een plan voor hen opstellen. In het plan staan de werkzaamheden beschreven, met eventueel foto's en documenten toegevoegd. Ook uw klant kan, indien u dat wil, inzicht hebben in het plan.

Verslag van uw werk

Als u uw werkzaamheden heeft uitgevoerd, stellen we u een aantal vragen. Op basis van deze informatie wordt automatisch een verslag van uw werk opgesteld. We houden een uitgebreide historie bij van al het werk dat u heeft uitgevoerd.

Ontdek nieuwe klanten

Potentiële klanten uit uw buurt zien u als specialist voor de werkzaamheden die u aanbiedt in hun plannen. Via de marktplaats kunt u uw diensten aanbieden aan huiseigenaren uit uw buurt die op dat moment op zoek zijn naar een vakbedrijf.

Kunnen we met uw bedrijf de digitale stap zetten?

U heeft een eigen vakbedrijf

U bezit of werkt bij een kleinschalig vakbedrijf en wil een extra service bieden voor uw klanten.


U bent proactief

Op een preventieve en planmatige manier maken we samen met u een planning voor uw klanten.


U omarmt digitalisatie

Uw toekomst is digitaal, net als Plannr. U wil uw werkzaamheden in de cloud en volledig papierloos.


U kunt het platform gratis uitproberen

Gratis

Bepaal of wij een match zijn
0
12
per maand

Premium

Volledige digitale bedrijfsvoering
19,99
12
per maand

Laten we samen aan uw planning werken